Bemutatkozás
Örülök, hogy ide is benéztél! Bagi Györgynek hívnak, de maradjunk a Gyurinál.

 

Tizenegy-két éves koromban kezdtem el a fényképezést teljesen partizán módon. 15 évesen,  a nővérem esküvőjén is én voltam a fotós. Egy szép, nagy szovjet vakut kaptam akkor kölcsön. Az akkumulátora -- külön táskában -- húzta a vállamat. Mai szemmel nézve, meglepően jól sikerültek azok a képek. Néhány felvétel még ma is a hálószobájuk falán tanúskodik. Nem mondom, hogy ez az élmény indított volna el a pályán, mert az nem volna igaz. :)

Serdülőként a fürdőszobánkban pancsoltam a filmekkel, papírokkal, mert rendkívül izgalmas volt az előbukkanó kép látványa és az az érzés, hogy én csináltam a teljes folyamatot.

 

Később a videó elszakított a fotózástól, de a digitális technika és a képszerkesztés újra megmutatta számomra a helyes irányt. Eleinte csak a képek korrigálásával, retusálásával, restaurálásával foglalkoztam. Ennek kapcsán egyre több felkérést kaptam gyerekek fotózására. Közben folyamatosan fejlesztettem technikai felszerelésemet.

 

Mint ahogy az általában lenni szokott, engem is felkért néhány éve két ismerősöm, hogy vállaljam el az esküvőjüket. Persze, hogy magával ragadott ennek a felelősségteljes munkának a szépsége. A szertartások hangulata.

Érzem, hogy minél több esküvőn veszek részt, annál nagyobb szeretettel gondolok én is a saját családomra.

 

Jelenleg a fotózásba fektetem lehetőségeim nagy részét. Folyamatosan fejlesztem elméleti, gyakorlati tudásomat valamint a fényképésztechnikai bázisomat.

 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2007. EsküvőRiporter. All rights reserved.